Λαγκαδά 237, Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκη Καλέστε: 2310 530892 - 537429

Stannah 260

logo_stannah

Ανελκυστήρας σκάλας – τεθλασμένη εσωτερικού χώρου

Η απλή λύση για σκάλες με τεθλασμένη πορεία.

stannah260smΤο μοντέλο STANNAH 260, εύκολα προσαρμόζεται σε όλους τους τύπους κλιμάκων με γωνίες και στροφές. Χρησιμοποιεί τις τελευταίες τεχνικές σχεδίασης, παρέχοντας ιδιαίτερα στενό κινητήριο μηχανισμό και ράγα οδήγησης, αφήνοντας την υπόλοιπη σκάλα ελεύθερη για χρήση από τρίτους.

Ο ανελκυστήρας σκάλας 260, τοποθετείται πάνω στην σκάλα , όχι στον τοίχο. Η πολύπλευρη σχεδίαση του σημαίνει ότι μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε πλευρά της σκάλας και σας επιτρέπει να επιλέξετε το σημείο που θέλετε να ξεκινά και να τελειώνει η διαδρομής σας.

Με το χειροκίνητο κάθισμα ή την επιλογή ηλεκτρικά περιστρεφόμενου καθίσματος, θα μπορείτε πάντα να επιβιβάζεστε και αποβιβάζεστε από τον ανελκυστήρα σκάλας με απόλυτη ασφάλεια

Ο ηλεκτρικός κινητήρας που λειτουργεί με μπαταρία σας δίνει την πιο ομαλή και αθόρυβη κίνηση και εξασφαλίζει ότι ο ανελκυστήρας σκάλας θα συνεχίσει να δουλεύει σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.

Stannah26001

Προδιαγραφές Stannah 260


Διακόπτες κατεύθυνσης(Directional controls): διακόπτες (ελαφριάς πίεσης) ή μοχλός, τοποθετούνται σε ένα από τα δύο μπράτσα και ενεργοποιούν τον ανελκυστήρα σκάλας στην απαιτούμενη κατεύθυνση κίνησης.
Ράγα (Rail): ο ανελκυστήρας σκάλας κινείται κατά μήκος μιας ράγας, η οποία κατασκευάζεται για να ταιριάξει αποκλειστικά στην δική μας σκάλα.
Κλειθροδιακόπτης (key switch): για ασφάλεια παρέχεται ένας κλειθροδιακόπτης ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ακινητοποιηθεί τελείως ο ανελκυστήρας σκάλας
Μοχλός αναπαυτήρας ποδιών (footrest lever): όταν δεν χρησιμοποιείτε τον ανελκυστήρα σκάλας, μπορείτε εύκολα να αναδιπλώσετε τον αναπαυτήρα ποδιών με την χρήση του μοχλού.
Χειριστήρια τοίχου (wall controls): χειριστήρα τοίχου με έλεγχο εξ αποστάσεως, τοποθετημένα στα ακραία σημεία της σκάλας, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κλίση ή απόστολή του ανελκυστήρα σκάλας.
Μπράτσα καθίσματος(armrests): γερά μπράτσα καθίσματος, που ένα από τα δύο μπορεί να φιλοξενήσει του διακόπτες κατεύθυνσης
Ζώνη ασφαλείας (seat belt): Υπάρχουν διαθέσιμες ζώνες ασφαλείας και μπορούν να τοποθετηθούν αν ζητηθούν.
Μοχλοί περιστροφής (swivel levers): μοχλοί περιστροφής βρίσκονται σε κάθε πλευρά της καρέκλας για να λειτουργήσει το περιστρεφόμενο κάθισμα.
Αισθητήρες ασφαλείας( safety edges): 9 αισθητήρες ασφαλείας ακινητοποιούν αμέσως τον ανελκυστήρα σκάλας εάν αυτός συναντήσει εμπόδιο.
260_01

Τεχνικά χαρακτηριστικά Stannah 26


Κινητήριος μηχανισμός
Κατασκευή: ατσάλινη
Τελείωμα: εποξυκή επίστρωση επιλογής 2 χρωμάτων για να ταιριάζει με τη ράγα
Μοτέρ: συνεχούς ρεύματος 0,26kw
Ξεκίνημα: μαλακό ξεκίνημα/ σταμάτημα
Ταχύτητα: 0,11m μέτρα ανά δευτερόλεπτο. Μείωση ταχύτητας σε κάθε εσωτερικές γωνίες
Ηλεκτρονικά: microprocessor control unit
Διατάξεις ασφαλείας: ανιχνευτής υπερταχύτητας σταματά τον κινητήριο μηχανισμό, όταν η ταχύτητα αυτού φτάσει τα 0,3 μέτρα ανά δευτερόλεπτο. Επιφάνειες ευαίσθητες σε πίεση, σε όλες τις πλευρές του μηχανισμού, οι οποίες ελέγχουν μικροδιακόπτες που τον σταματούν. Ο ανελκυστήρας ενεργοποιείται σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.
Συντήρηση: ετησίως
Μπαταρίες (κινητήριου μηχανισμού): 2Χ12 Volt-7Ah standar 12Ah βαριάς λειτουργίας
Επίπεδο θορύβου (dBA): μέγιστο επίπεδο λειτουργίας 70dBA

Καρέκλα


Τύπος καρέκλας: κάθισμα με μπράτσα με δυνατότητα περιστροφής της καρέκλας πάντα υπό γωνία που κοιτά την άνοδο της σκάλας.
Υλικά: καλούπι ABC πλαστικού πάνω σε ατσάλι περιποιημένο με PVC ναιλον ύφασμα. Ταπετσαρία σύμφωνα με Βρετανικά standard BS 7176, με ανθεκτικότητα στην ανάφλεξη.
Αναπαυτήρας χεριών: δύο χειροκίνητα μπράτσα όπου στο ένα βρίσκονται οι διακόπτες κατεύθυνσης
Διακόπτες: κλειθροδιακόπτης ON/OFF κάτω από το μπράτσο με κλειδί που αποσπάται. Δύο διακόπτες που ενεργοποιούνται με ελαφρύ πάτημα για κίνηση πάνω/κάτω.Διακόπτης ON/OFF στο μπράτσο. Διακόπτης απομόνωσης μπαταρίας τοποθετημένος στον κινητήριο μηχανισμό.
Διάγνωση λάθους: δύο ενδεικτικά φώτα στο μπράτσο δείχνουν:
ο ανελκυστήρας είναι έτοιμος για λειτουργία(πράσινο)
ο ανελκυστήρας φορτίζεται(πορτοκαλί)
Φορτίο: μέχρι 120κιλά,
Λειτουργία χειροκίνητης περιστροφής: μόλις ο ανελκυστήρας φτάσει στο πάνω μέρος των σκαλιών, πατήστε κάτω το μοχλό περιστροφής για να ελευθερώσετε τον μηχανισμό περιστροφής ο οποίος επιτρέπει στο κάθισμα να γυρίσει χειροκίνητα.
Λειτουργία ηλεκτροκίνητης περιστροφής: μόλις ο ανελκυστήρας φτάσει στο πάνω μέρος των σκαλιών, συνεχίστε να πιέζετε τον διακόπτη ανόδου για να περιστρέψετε το πλατύ-σκαλο και το διακόπτη καθόδου για να επιστρέψει το κάθισμα στη θέση κίνησης του ανελκυστήρα.

Αναπαυτήρας ποδιών


Κατασκευή: κράμα χυτού αλουμινίου
Τελείωμα: εποξυκή επίστρωση με επιλογή 2 χρωμάτων, για να ταιριάζει με τον κινητήριο μηχανισμό
Μακέτα: ανθεκτικής σύνθεσης, σύμφωνα με ΒS 4790
Ασφάλεια: επιφάνειες ευαίσθητες σε πίεση ελέγχουν μικροδιακόπτες κατά την κίνηση του ανελκυστήρα.
Άλλες τοποθετήσεις
Ακραία χειριστήρια: έχουν διακόπτη ανόδου/καθόδου που χρησιμοποιείται με ελαφρύ πάτημα. Τροφοδοτούνται με μπαταρία 9V PP3
Φορτιστής: τοποθετείται στον τοίχο ή στο δάπεδο 24V

Back to top