Λαγκαδά 237, Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκη Καλέστε: 2310 530892 - 537429

Solus

logo_stannah

Ανελκυστήρας σκάλας – τελθλασμένη εσωτερικού χώρου

Σήμερα, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε μια νέα γενιά ανελκυστήρων, με εξειδίκευση στις περιστροφικές σκάλες. Οποιοδήποτε τύπο σκάλας και αν έχετε το Solus εφαρμόζει άψογα, συνδυάζοντας μοναδική εμφάνιση, προηγμένη τεχνολογία και υψηλής ποιότητας υλικά. To Solus δίνει ένα μάθημα μοντέρνας εμφάνισης και κορυφαίων επιδόσεων. Η νέα γενιά ανελκυστήρων της Stannah για περιστροφικές σκάλες, με τις αεροδυναμικές γραμμές και τα δερμάτινα ή πλεκτά υφάσματα προσφέρει την απόλαυση και την ελευθερία ενός σπιτιού χωρίς σκάλες.

Solus. Πραγματική ευελιξία για περιστροφικές σκάλεςsolus03
Εξειδικευμένη κατασκευή για περιστροφικές σκάλες
Μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και υφάσματα
Μεγάλη γκάμα επιλογών και χαρακτηριστικών
Άμεση εγκατάσταση και οργανωμένο service
Εύκολο στη χρήση και στις απαιτήσεις σας
Κατασκευασμένο για απόλυτη ασφάλεια

Καθίστε αναπαυτικά και χαλαρώστε, όσο το Solus δουλεύει για σας
0 συνδυασμός του υψηλού σχεδιασμού και της πρωτοποριακής τεχνολογίας κάνουν το Solus το απόλυτο μοντέλο, για όλους τους τύπους περιστροφικής σκάλας. Τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του έχουν σχεδιαστεί, για να ανταποκρίνονται στην ανάγκη σας για ευκολία στη χρήση.
Χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό από τη Stannah, το Solus ανοίγει και κλείνει με μία αθόρυβη κίνηση. Διπλώνει επίπεδα και κατά μήκος του τοίχου, αφήνοντας ελεύθερο χώρο για τους υπόλοιπους χρήστες της σκάλας.
Η ρύθμιση του Solus είναι εκπληκτικά απλή. Στο βραχίονα του ανελκυστήρα, στο μήκος των δακτύλων, είναι τοποθετημένα τα κουμπιά χρήσης του Solus, έτσι ώστε να έχετε άμεση προσέγγιση.
Επιπλέον το Solus συνοδεύεται από ένα ειδικό τηλεχειριστήριο με το οποίο μπορείτε να καλείτε τον ανελκυστήρα από το ψηλότερο ή το χαμηλότερο σημείο της σκάλας.

solus01

Εγγυόμαστε για την μέγιστη ασφάλεια και άνεσή σας
Το προαιρετικά αυτόματο σύστημα περιστρέφει το κάθισμα, προκειμένου να αντικρίζει το κορυφαίο ή το τελευταίο πλατύσκαλο και αντίστοιχα να ανεβαίνετε ή να κατεβαίνετε με ασφάλεια και άνεση από αυτό.
Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε το περιστρεφόμενο κάθισμα μίας κλίσης, το οποίο πετυχαίνει την απόλυτη ευθυγράμμιση με το πλατύσκαλο. Για τη σωστή περιστροφή του καθίσματος χρησιμοποιήστε απλώς το μοχλό χειρός. Για επιπλέον ασφάλεια, μπορείτε να εφαρμόσετε τη ζώνη ασφαλείας, η οποία προσαρμόζεται γύρω από τη μέση, στο σημείο που επιθυμείτε.
Για επιπλέον ασφάλεια, το Solus διαθέτει 5 αισθητήρες κυκλικά γύρω από τη βάση του, προκειμένου να αποφεύγει οποιοδήποτε εμπόδιο κατά τη μεταφορά σας. Με αυτόν τον τρόπο η μετακίνηση διακόπτεται προσωρινά. Έτσι ένα πλεονέκτημα ακόμη προστίθεται στο μοντέλο της Stannah, που μας κάνει υπερήφανους για τις υπηρεσίες μας.


Η επιλογή υφάσματος και χρώματος είναι δική σας
Επιλέξτε τα άνετα πλεκτά υφάσματα από 85% μαλλί, επικαλυμμένα με Teflon, ή δερμάτινα υφάσματα με λεία υφή. Κάθε σας επιλογή συνδυάζεται με μία μεγάλη χρωματική γκάμα. Για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση του Solus επιλέξτε την επένδυση και το χρώμα που σας ταιριάζει συνδυάστε τα όπως εσείς επιθυμείτε. Ανανεώστε το χώρο σας, ανανεώστε τον τρόπο ζωής σας.

solus02

Back to top