Λαγκαδά 237, Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκη Καλέστε: 2310 530892 - 537429

Sofia

logo_stannah

Ανελκυστήρας σκάλας – Τεθλασμένη πορεία

Σας παρουσιάζουμε λοιπόν το νέο μοντέλο Sofia της Stannah, για τεθλασμένη πορεία. Με ομαλή κίνηση, αναπαυτικό κάθισμα και εντυπωσιακό design, η Sofia κλέβει τις εντυπώσεις.

Sofia. Κάτι παραπάνω από ένα ανελκυστήραsofia03
Προσαρμόζεται εύκολα και δένει αρμονικά στο χώρο σας
Μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και υφάσματα
Καλύπτει την ανάγκη σας για αυτονομία και ευελιξία
Κατασκευασμένη για απόλυτη ασφάλεια
Εύκολη στη χρήση και στις απαιτήσεις σας
Άμεση εγκατάσταση και οργανωμένο service

Όμορφα απλή και ομαλή σε κάθε σας βήμα
Η Sofia είναι ένας απόλυτα πρακτικός ανελκυστήρας σκάλας ακόμη και όταν δεν είναι σε χρήση. Το πλεονέκτημά της είναι η δυνατότητα κίνησης ακόμη και όταν είναι διπλωμένη. Με μία αθόρυβη κίνηση, διπλώνει και ξεδιπλώνει κατά μήκος του τοίχου, με αποτέλεσμα να αφήνει ικανοποιητικό χώρο για τους υπόλοιπους χρήστες της σκάλας.
Γιια επιπλέον εξυπηρέτηση στο δεξί χερούλι του ανελκυστήρα, κατά μήκος των δακτύλων, είναι τοποθετημένα τα κουμπιά χρήσης. Με όλα αυτά τα χρήσιμα χαρακτηριστά και πολλά επιπλέον, σας παρουσιάζουμε τον πιο ολοκληρωμένο ανελκυστήρα για τεθλασμένη πορεία. Για επιπλέον εξυπηρέτηση στο δεξί χερούλι του ανελκυστήρα, κατά μήκος των δακτύλων, είναι τοποθετημένα τα κουμπιά χρήσης. Επίσης διαθέτει ειδικό τηλεχειριστήριο για να μπορείτε να την καλείτε από οποιαδήποτε σημείο της σκάλας.


Σταθερότητα και σιγουριά για απόλυτη ασφάλεια
Η ασφάλειά σας έχει τη μέγιστη σημασία για εμάς. Γι’ αυτό το λόγο σας παρουσιάζουμε τη Sofia, που σας παρέχει απόλυτη ασφάλεια. Για επιπλέον άνεση, επιλέξτε το μοναδικό αυτόματο -2 κλίσεων- κάθισμα, το οποίο στρέφεται ώστε να αντικρύζει το πλατύσκαλο. Έτσι, εξασφαλίζετε την πιο σωστή θέση και μπορείτε εύκολα και με ασφάλεια να καθίσετε ή να σηκωθείτε από το κάθισμα.

Το προαιρετικό αυτόματο σύστημα περιστροφής θα στρέψει το κάθισμα σας, έτσι ώστε η αποβίβαση να είναι ακριβής. Για τη σωστή περιστροφή του καθίσματος, απλώς χρησιμοποιήστε το μοχλό χειρός. Επιπλέον, η Sofia έχει μία μοναδική ζώνη ασφαλείας που προσαρμόζεται εύκολα στο σημείο που επιθυμείτε γύρω από τη μέση, για επιπλέον ασφάλεια. 0 ανελκυστήρας αντιμετωπίζει οποιοδήποτε εμπόδιο σε κάθε βήμα σας, γι’ αυτό το λόγο έχουν τοποθετηθεί 5 ειδικοί αισθητήρες γύρω από τη βάση του, για άμεση και ήπια ακινητοποίηση του καθίσματος.

sofia01

Επιλέξτε το κατάλληλο χρώμα και ύφασμα
Επιλέξτε τα άνετα πλεκτά υφάσματα από 85% μαλλί, επικαλυμμένα με Teflon, ή υφάσματα από βινύλιο με λεία υφή. Κάθε σας επιλογή συνδυάζεται με μία μεγάλη χρωματική γκάμα.

Για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση της Sofia διαλέξτε μεταξύ της κλασικής μπρούτζινης ή της κομψής ασημί ράγας οδήγησης. Από την άνεση μέχρι και την επιλογή χρωμάτων η Sofia αναλαμβάνει να καλύψει την ανάγκη σας για ανανέωση στον τρόπο ζωής σας.

sofia02

Back to top