Λαγκαδά 237, Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκη Καλέστε: 2310 530892 - 537429

Ανελκυστήρες Φορτίων

Η εταιρεία MIROVALIS LIFTS& STAIRLIFTS παρέχει αξιόπιστες λύσεις για την ανύψωση μεγάλων ή μικρών φορτίων, ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη και του εκάστοτε χώρου. Οι ανελκυστήρες μεγάλων φορτίων είναι προορισμένοι να αντέχουν στις σκληρές συνθήκες εργασίας και στα μεγάλα φορτία, ιδανικοί για αποθήκες και βιομηχανικούς χώρους, μεταφέρουν βαριά φορτία και εμπορεύματα με ταχύτητα, αξιοπιστία και είναι σχεδιασμένοι για μακροπρόθεσμη χρήση.
Είναι η λύση που ενδύκνειται τόσο για αποθήκες όσο και για εμπορικά κέντρα ή βιομηχανικές μονάδες ώστε εργασίες μεταφοράς φορτίων να γίνονται με απλότητα, ευελιξία, ανθεκτικότητα και αποδοτικότητα.

cargo

Back to top
mirovalis_stairlifts
33
 Photos
215
 Followers
426
 Following
Montanari Italy...Interlift 2017 ...www.mirovalis.grΜηχανες του Ιταλικου οικου ΜΟNTANARI..www.mirovalis.grWww.mirovalis.gr #elevators #stairlifts # poollifts #Moris #MontanariΜηχανη ανελκυστηρα...Montanari Ιταλιας...www.mirovalis.grΑνελκυστηρας πισινας για Α.Μ.Ε.Α...www.mirovalis.grΑνελκυστηρας πισινας για Α.Μ.Ε.Α...Κολυμβητηριο Τουμπας...www.mirovalis.grWww.mirovalis.gr #montanari_italia#moris_italia#elevators#stairliftsΜηχανες του Ιταλικου οικου MONTANARI