Λαγκαδά 237, Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκη Καλέστε: 2310 530892 - 537429

Υπηρεσίες

ΜΕΛΕΤΗ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Μελέτη Εγκατάστασης Ανελκυστήρωνservices
Πτυχιούχοι μηχανικοί της εταιρίας MIROVALIS LIFTS & STAIRLIFTS στην Θεσσαλονίκη έρχονται στον χώρο σας για δωρεάν μελέτη εγκατάστασης ανελκυστήρα και αναλαμβάνουν να σας προτείνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή για το κτίριό σας.

Εγκατάσταση Ανελκυστήρων
Η εταιρία μας διαθέτει 43 έτη εμπειρία στην εγκατάσταση ανελκυστήρων. Η τοποθέτηση γίνεται από έμπειρους τεχνικούς που έχουν εκπαιδευτεί στα αντίστοιχα εργοστάσια παραγωγής. Ο ανελκυστήρας της εγκατάστασης εν συνεχεία εγκρίνεται από επίσημο φορέα.

pistopoiitiko-isoΣυντήρηση Ανελκυστήρων
Η εταιρία μας μετά την εγκατάσταση αναλαμβάνει την συντήρηση του ανελκυστήρα σας. Η συντήρηση ανελκυστήρα γίνεται από εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό που αναλαμβάνει να επισκέπτεται τον χώρο σας για κάθε νόμιμη συντήρηση και για κάθε άλλη τεχνική υποστήριξη. Ο τεχνικός έλεγχος και η συντήρηση του ανελκυστήρα είναι υποχρεωτική αφού εγγυάται την συνεχή ομαλή και ασφαλή λειτουργία του και προλαμβάνει τις φθορές των εξαρτημάτων του ασανσέρ.

Ο περιοδικός έλεγχος του ανελκυστήρα γίνεται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία ΚΥΑ ΦΑ/9.2/28425 ΦΕΚ.2604/22-12-2008. Η συχνότητα εξαρτάται από τον τύπο του ανελκυστήρα και του κτιρίου καθώς και τον φόρτο εργασίας ανάλογα με τη χρήση του.

Στην συμφωνηθείσα τιμή συμπεριλαμβάνεται τόσο η τακτική όσο και η έκτακτη συντήρηση. Τα γραφεία της εταιρίας MIROVALIS LIFTS & STAIRLIFTS στην Θεσσαλονίκη, διαθέτουν μια πλήρη αποθήκη ανταλλακτικών ανελκυστήρα.

Back to top
mirovalis_stairlifts
33
 Photos
215
 Followers
426
 Following
Montanari Italy...Interlift 2017 ...www.mirovalis.grΜηχανες του Ιταλικου οικου ΜΟNTANARI..www.mirovalis.grWww.mirovalis.gr #elevators #stairlifts # poollifts #Moris #MontanariΜηχανη ανελκυστηρα...Montanari Ιταλιας...www.mirovalis.grΑνελκυστηρας πισινας για Α.Μ.Ε.Α...www.mirovalis.grΑνελκυστηρας πισινας για Α.Μ.Ε.Α...Κολυμβητηριο Τουμπας...www.mirovalis.grWww.mirovalis.gr #montanari_italia#moris_italia#elevators#stairliftsΜηχανες του Ιταλικου οικου MONTANARI